Imate težave z vlago v vašem stanovanju? Vas je napadla zidna plesen, ki je že začela vplivati na vaša dihala ali vašim najdražjim povzročati težave z zdravjem? Potrebujete hitro in učinkovito rešitev. Potrebujete Wet ex generator. Preverite kako deluje v spodnjem video posnetku.

Plesen ni le nadloga, temveč lahko resno škoduje vsem, ki se zadržujejo v prostoru, ki ga je napadla.

Vse vrste plesni spadajo med glive. Razvijejo se iz spor, ki lebdijo po zraku. Plesni, med katerimi je tudi zidna plesen, se najpogosteje razraščajo na mestih, kjer je veliko vlage, temperature so visoke, pretok zraka pa je minimalen. Čeprav sta poglavitna vzroka za razraščanje plesni običajno slabo zračenje in vlaga, lahko plesnive stene povzročajo tudi vodovodne cevi, ki puščajo, nemalokrat pa so krive tudi slabo izolirane cevi ogrevalnega sistema, zaradi katerih se za steno nabira vlaga.

Ko stene v stanovanju napade zidna plesen, pogosto ni druge rešitve kot podreti steno in problem reševati od tam naprej. Kot lastnik oziroma najemnik stanovanja si tega gotovo ne želite. Ne le, da razbita stena že sama po sebi gotovo pomeni veliko nevšečnost, problem je tudi visok strošek, ki to storitev običajno spremlja. Le zakaj bi plačevali podiranje stene, čiščenje plesni in nato še popravilo, če se da vse opraviti kar od zunaj?

Rešitev, ki jo ponujamo, je enostavna in učinkovita, ne zahteva veliko dela, predvsem pa je cenovno zelo ugodna. Wet ex - VLAGOSTOP generator stene izsušuje s pomočjo elektro fizikalnih zakonov, vse delo pa opravi kar od zunaj. Wet ex - VLAGOSTOP generator ne bo le rešil problema vlažnih zidov v vašem stanovanju, temveč bo preprečil tudi nabiranje plesni, ki je pogosto posledica vlage v zidovih.

Zidna plesen je nadležen pojav, ki lahko negativno vpliva na vaše zdravje. Zato je treba, čim opazimo njeno pojavljanje, čimprej začeti delati na tem, da jo odpravimo. Lahko pa že preden se začne na vaših stenah nabirati zidna plesen, z nekaj preprostimi ukrepi preprečite morebitne težave v prihodnosti.

zidna plesen

Preprečite nabiranje vlage. Na poroznih materialih, kot je stena, se ob zastajanju vlage lahko kaj hitro začne razraščati plesen. Če opazite, da je vaša stena vlažna, imate manj kot 48 ur časa, preden se bo na njej razpasla zidna plesen, zato hitro pokličite naše strokovnjake in namestili vam bomo Wet ex - VLAGOSTOP generator, ki bo vaš problem odpravil hitro in učinkovito.

Ne sušite oblačil v stanovanju. Sveže oprana oblačila se ponavadi sušijo vsaj kak dan. To še posebej velja v notranjih prostorih, kjer zračenje ni ravno najboljše. Če se le da, svoja oblačila vedno sušite zunaj, saj lahko vlaga, ki puhti z oblačil, spodbudi nastanek plesni. Če živite v mestnem središču ali v bližini prometne ceste, kjer bi se oblačila ob dolgotrajnem stiku z zrakom od zunaj navzela neprijetnih vonjav, razmislite o tem, ali se vam morda splača nekaj denarja vložiti v sušilnik za perilo.

Poskrbite za svetlobo. Vse vrste plesni obožujejo temo, sončni svetlobi pa se umikajo. V vašem stanovanju bodo možnosti za razraščanje zdravju škodljive plesni precej manjše, če boste poskrbeli, da bo v prostoru dovolj svetlo.

Če vaše stene kljub vsem ukrepom postanejo plesnive, nas pokličite in vaš problem bomo rešili enkrat in za vselej.

Bi radi bili obveščeni o akcijskih ponudbah in prejeli nasvete za uspešno saniranje
vlage in plesni? Vpišite se na naše novice.

puscica-vlaga-plesen
  

O podjetju

Izjave naših strank

Družina Fekonja
Kaj naj rečem? To je zelo preprosta in izjemno cenovno ugodna rešitev za sanacijo vlage.
Družina Smrekar
Končno smo se rešili večletnih težav z vlago.
Družina Maček
Nič lažjega kot to. Adijo vlaga.

sanacija-vlage-plesen-logo-spodaj

 

Copyright © 2010-2014 Marino d.o.o. | Vse pravice pridržane | Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si