Verjetno veste, da je vlago in plesen, ko se ti enkrat pojavita, potrebno čimhitreje odstraniti s sten, ki sta jih napadli, saj lahko v nasprotnem primeru pride do bolj ali manj hudih bolezni in okužb dihal. Dandanes tako v fizičnih kot v spletnih trgovinah obstaja mnogo pripomočkov za odstranjevanje vlage, ki sami zase trdijo, da so najboljši odstranjevalec vlage, kar jih obstaja na tržišču. Za večino to seveda ne drži. Največje uspehe žanje naš Wet ex - VLAGOSTOP generator. Preverite kako deluje v spodnjem video posnetku.

Wet ex - VLAGOSTOP generator je naprava generacije prihodnosti, ki želi imeti kakovost in učinkovitost, a si ne želi dragih nakupov in nepotrebnega poseganja v njihov dom in posledično tudi v njihovo zasebnost. Naj vam naštejemo nekaj razlogov, zakaj je odstranjevalec vlage Wet ex - VLAGOSTOP generator. In kakšne so njegove prednosti?

Za uspešno odstranjevanje vlage ni potrebno podirati sten. Danes verjetno velja že stereotip, da je potrebno steno, na kateri se nabirata vlaga in plesen, podreti in težavo reševati od znotraj. Z našim generatorjem to ni potrebno. Enostavno vam ga bodo naši strokovnjaki za odstranjevanje vlage pomagali namestiti, nato pa bo odstranjevalec vlage Wet ex - VLAGOSTOP generator vse opravil od zunaj, se pravi tako, da poseganje v stene ne bo potrebno.

odstranjevalec vlage

 

Odstranjevalec vlage Wet ex - VLAGOSTOP generator je precej poceni in kot tak primeren za vsak žep. Ali, kot radi rečemo v našem podjetju - naš odstranjevalec ni poceni, temveč predstavlja investicijo v prihodnje življenje brez vlage v stenah in brez plesni, ki bi mu ali ji načela pljuča. Četudi se vam sprva zdi finančni vložek malce visok, lahko celo malce previsok, vam zagotavljamo, da se vam bo v nekaj letih investicija povrnila. Po nakupu generatorja za odstranjevanje vlage vam namreč nikoli več ne bo treba plačevati dragih sanacij sten.

Niso škodljivi ne ljudem, ne živalim. Čeprav nekateri trdijo, da elektronske naprave lahko resno negativno vplivajo na zdravje tako ljudi kot živali, odstranjevalec vlage Wet ex - VLAGOSTOP generator ni med njimi. Pridobil si je pozitivna izvedenska mnenja, ki jih je podala akreditirana in certificirana preizkusna ustanova. Lahko vam zagotovimo, da sama pravilna uporaba generatorja ne bo imela in ne more imeti negativnih posledic za vaše zdravje.

odstranjevanje vlage

Odstranjevalec vlage Wet ex - VLAGOSTOP generator je pripomoček, v katerega se vam zagotovo splača vložiti nekaj denarja, čeprav je ta vložek morda malo višji, kot si ga predstavljate. Generator bo namreč vaš dom še dolgo časa (govorimo v letih) ščitil pred nabiranjem vlage in razraščanjem plesni. Zakaj bi ogrožali svoje zdravje, če vam tega ni treba? Čimprej kontaktirajte naše strokovnjake za odstranjevanje vlage in jim povejte, da si želite imeti svoj odstranjevalec vlage, ki je tako kakovosten kot Wet ex - VLAGOSTOP generator. Na tržišču boste res težko našli napravo, ki je bolj učinkovita od naše in, ki za svojo ceno ponuja širše storitve.

 

Bi radi bili obveščeni o akcijskih ponudbah in prejeli nasvete za uspešno saniranje
vlage in plesni? Vpišite se na naše novice.

puscica-vlaga-plesen
  

sanacija-vlage-plesen-logo-spodaj

 

Izjave naših strank

Družina Fekonja
Kaj naj rečem? To je zelo preprosta in izjemno cenovno ugodna rešitev za sanacijo vlage.
Družina Smrekar
Končno smo se rešili večletnih težav z vlago.
Družina Maček
Nič lažjega kot to. Adijo vlaga.

O podjetju

Copyright © 2010-2014 Marino d.o.o. | Vse pravice pridržane | Izdelava učinkovitih spletnih strani: Kreatik.si