sanacija-vlage-plesen-logo

Sanacija vlage in plesni

Odstranjevanje plesni z Wet ex - VLAGOSTOP generatorjem - kako se obnese in zakaj je tako učinkovit?

Odstranjevanje vlage je v prostorih, kjer je vlage preveč, nujno potrebno, saj vlaga povzroči razraščanje plesni, ki pa ima lahko hude negativne vplive na ljudi, ki se v teh prostorih zadržujejo. Odstranjevanju vlage kot posledica sledi tudi odstranjevanje plesni - pojava sta namreč med seboj tesno povezana, saj razraščanje plesni povzroča prav pretirana vlaga v prostoru. Poglejte si postopek odstranjevanja vlage in plesni s pomočjo našega pripomočka.

Nameščanje Wet ex - VLAGOSTOP generatorja poteka po ustaljenem postopku. V prvem koraku naši strokovnjaki opravijo predinvesticijsko analizo. To pomeni, da preden investirate v nakup generatorja, opravijo meritve, s katerimi ugotavljajo prisotnost vlage v prostoru. Ko je analiza opravljena, vam posredujemo tehnično poročilo s ponudbo in izstavimo predračun, ki vam pomaga, da si lahko okvirno predstavljate, koliko vas bo investicija stala. Čisto nazadnje namestimo tudi Wet ex - VLAGOSTOP generator in poskrbimo, da ima vse pogoje za pravilno delovanje. Odstranjevanje plesni in vlage se prične takoj, saj generator v zelo kratkem času po namestitvi prične izsuševati stene, ki jih je napadla vlaga.

In brez skrbi - pri nameščanju Wet ex - VLAGOSTOP generatorja gre za zelo majhen poseg v dejansko strukturo stavbe, zato se vam ni treba bati, da bodo naši monterji po namestitvi generatorja odšli in vas pustili same z luknjami v zidu. To je tudi velika prednost pred večino ostalih načinov odstranjevanja vlage in plesni iz zidov - velikokrat je, da pridemo do izvora vlage in plesni, potrebno razbiti steno. A pri uporabi Wet ex - VLAGOSTOP generatorja te potrebe ni.

Odstranjevanje vlage in odstranjevanje plesni z Wet ex - VLAGOSTOP generatorjem poteja principu elektroosmoze - to pomeni, da s pomočjo električne energije generator preprečuje, da bi se vlaga iz tal dvigala navzgor po zidovih. Generator obrne proces kapilarnega dviganja vlage tako, da se voda po drobcenih kapilarah v vašem zidu začne spuščati nazaj proti tlom, kjer se vrne v okolico. Nadalje, ko je odstranjevanje vlage in plesni končano, generator še naprej preprečuje, da bi se vlaga ponovno začela dvigati in ogrožati vaše zdravje.

odstranjevanje plesni

Morda vas skrbi, da vaši zidovi niso izdelani iz pravih materialov, da bi lahko na njih uporabili Wet ex - VLAGOSTOP generator. A naj vas to nikakor ne skrbi. Ne glede na to, ali so stene vašega stanovanja kamnite, opečnate, betonske, ali pa gre za kombinacijo različnih materialov, bo generator svojo nalogo opravil enako učinkovito.

Če želite, da je odstranjevanje plesni in vlage iz vaših zidov končano čim hitreje, še danes pokličite naše strokovnjake in se dogovorite za obisk. Ne pozabite - plesen (ki jo povzroča vlaga) ni le grda na pogled, temveč je lahko v nekaterih primerih celo resno škodljiva za zdravje. Zakaj bi tvegali in se izpostavljali plesnivim sporam, zaradi katerih lahko tudi na smrt zbolite, če vam tega ni treba? Naj Wet ex - VLAGOSTOP generator vse delo opravi namesto vas in vam tako prihrani veliko časa, pa tudi denarja.

Bi radi bili obveščeni o akcijskih ponudbah in prejeli nasvete za uspešno saniranje
vlage in plesni? Vpišite se na naše novice.

puscica-vlaga-plesen
  

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije.