sanacija-vlage-plesen-logo

Sanacija vlage in plesni

CENA

Wet ex - VLAGOSTOP je testiran iz strani Avstrijskega raziskovalnega centra (poročilo spodaj) in cenovno ugodnejši v primerjavi z drugimi sistemi sanacije vlage. Zaradi zelo kvalitetne zasnove ima naprava 10 let garancije. Privarčevali boste denar in trajno rešili problem vlažnih zidov.

Cenovno ugodnejši smo zato, ker nimamo vmesnih posrednikov in vsa dela strokovno in profesionalno opravimo sami, brez najemanja podizvajalcev.

"Običajno se stranke odločajo za predhoden ogled objekta in meritve vlažnosti zidov in prostorov, ki so ključnega pomena. Cena meritev je 100 EUR + DDV, ki pa vam jih ob odločitvi za nakup naprave Wet ex - VLAGOSTOP, odštejemo od končnega zneska! Meritve so ključnega pomena za trajno odstranitev vlage iz vašega objekta (hiša, stanovanje)."

Izdelava, dostava in montaža Wet ex - VLAGOSTOP naprave, poleg tega pa še izvedba elektroinštalacije in kalcij karbidna začetna meritev vlažnih zidov so postavke, ki so zajete v ceni od 990 EUR + DDV dalje.

Da vam lahko izdelamo personalizirano ponudbo vas prosimo, da izpolnite spodnja polja v formi za izdelavo ponudbe. Ponudbo vam bomo tako poslali znotraj enega delovnega dne na vaš e-mail naslov, ki ga boste vpisali.

Generator Wet ex - VLAGOSTOP je do podrobnosti opremila s pozitivnimi izvedenskimi mnenji akreditirana in certificirana preizkusna ustanova (Avstrijski raziskovalni center) kliknite tukaj za ogled uradnega poročila testiranja

Za vsa pojasnila pa smo vam v vsakem trenutku na voljo tudi preko kontaktov, ki jih najdete v nogi te strani.

 

 

Velika akcijska ponudba
meseca junija
!

V našem podjetju smo se odločili, da boste vsi, ki boste izpolnili spodnji obrazecprejeli bon za 20 % popust 

na napravo VLAGOSTOP R14, ki garantirano odpravi težave z vlago.

 

NE ODLAŠAJTE,

NA VOLJO IMATE SAMO ŠE: 

sanacija-vlage-plesen-crtica


Ne odlašaj! Zahtevajte neobvezujočo ponudbo takoj:

Imate opombe, ki bi nam jih radi sporočili?

Pošiljanje in dostavljanje podatkov jamči zanesljiv in redno vzdrževan sistem. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

 Vsem, ki boste zahtevali ponudbo in se odločili za nakup, bomo tudi strokovno svetovali, kako pravilno izvesti morebitna sanacijska gradbena dela. Kolikokrat ste že sami odstranili plesen in se je ta ponovno pojavila? Mi vam ponujamo trajno rešitev - odločite se za nakup certificirane naprave VLAGOSTOP-Wet ex

sanacija-vlage-marino-dobcnik

 


Marino Dobčnik
strokovnjak za sanacijo vlageVas zanima kakšna vprašanja so imeli ostali, ki so se odločali za Wet ex - VLAGOSTOP? Prosimo kliknite na pogosta vprašanja in se v parih minutah prepričajte zakaj je Wet ex - VLAGOSTOP prava odločitev za vas.

 

Bi radi bili obveščeni o akcijskih ponudbah in prejeli nasvete za uspešno saniranje
vlage in plesni? Vpišite se na naše novice.

puscica-vlaga-plesen
  

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Podrobne informacije.